Leven Met Hersenletsel


Blog

Views: 15.8K

Er is niets te zien

ik wou dat ik een rolstoel had, 23 januari 2019
Er is niets te zien

Mensen zeggen vaak tegen mij "waar heb jij dan nog last van" en "ik zie niets meer aan je". Dat is eigenlijk een heel normale vraag, want er is inderdaad niks meer aan mij te zien. Ik werk weer, ik ga uit, ik doe boodschappen en ik ga naar de optocht kijken.

Maar ze zien mij niet, wanneer ik niet werk en niet naar de optocht kijk. Dan ben ik thuis, vermoeid van alle dingen die ik steeds weer wilde doen. Ze zien niet dat ik maar drie uur per dag werk en dan snel mijn bed induik. En ze zien niet dat ik eigenlijk maar twee keer per jaar uitga. Ze zien mij eigenlijk alleen als ik op mijn best ben, goed voorbereid.

Naast de fysieke problemen, staat vermoeidheid op nummer één bij de klachten na hersenletsel. Direct gevolgd door overprikkeling, concentratieproblemen en geheugenverlies. Als je hier na twee jaar nog steeds last van hebt, kun je ervan uitgaan dat het blijvende gevolgen zijn.

En je kunt er ook vanuit gaan dat je moet blijven uitleggen waar je last van hebt. De rest van je leven.


<< Kun jij ook weer kleur zien? Lees hier hoe anderen hun hersenletsel ervaren >>

Leven Met Hersenletsel

Deze Blog is speciaal voor partner, familie en vrienden van mensen met hersenletsel. Zij kunnen hierin lezen hoe iemand met hersenletsel zich kan voelen. De frustratie en de pijn, maar ook de leuke momenten.

Veel leesplezier


Populaire Posts